בדיקת דם לאלרגיה לשומשום לבן שנה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/04/2015 | 09:32 | מאת: אדוה

שלום רב, בני בן השנה הראה כמה פעמים סימני אלרגיה לשומשום. ניגשנו לאלרגולוג שעשה טסטים ואכן ראה כי קיימת רגישות. הוא הפנה אותנו לבדיקת דם Seasame seed. ברצוני לשאול האם בדיקת הדם נלקחת מהוריד או מהאצבע (יש לי סיוטים ממציאת וריד לתינוק עקב 2 ביקורים במיון בעבר) ושנית האם מבצעים זאת בכל מעבדה רגילה של קופת חולים כללית או במעבדות מיוחדות. תודה רבה! אדוה

20/04/2015 | 17:06 | מאת: ד"ר קובי שדה

מהוריד. אבל אם הוא מצא אלרגיה אין חובה לבצע את בדיקת הדם - רק אם יש ספק גדול מבצעים...

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה