אסטמה ושיהוקים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/04/2015 | 02:47 | מאת: ענת

שלום, הייתי שמחה לדעת האם יש קשר בין אסטמה ושיהוקים? יש לי אסטמה מגיל צעיר, אחת לכמה שבועות אני נתקפת בהתקף שיהוקים מציק אבל חולף בעזרת שתייה מרובה. אני חווה התקפים כאלו הרבה יותר מהסובבים אותי. בגלל האסטמה אם לא אשתה מהר ו"אטפל" בהתקף, אתקשה להסדיר את הנשימה, אבל הייתי רוצה לדעת האם מלכתחילה יש קשר בין ריבוי ההתקפים לאסתמה? הרבה תודה

20/04/2015 | 17:05 | מאת: ד"ר קובי שדה

לעיתים שיהוקים עשויים להיות ביטוי לבעייה בקיבה ובוושט ואז בעיות כאלו עשויות להחמיר את האסתמה - אך לרוב אין קשר ישיר

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה