בנזלקוניום כלוריד בטיפות עיניים וקשר לעוד אלרגיות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/04/2015 | 19:06 | מאת: דפנה

שלום דר שדה, בעבר נמצאתי אלרגית לפניצילין, ולפי טסטים גם לזית, אבק ושערות כלב וחתול. לאחרונה התפתחה דלקת עיניים קשה כנראה עקב רגישות לאפרין (חומר להרחבת אישונים). בנוסף כנראה גם רגישות לחומר המשמר בטיפות עיניים- בנזלקוניום כלוריד. שאלותי: האם יש מחקרים שבדקו אם אנשים שרגישים ל-bac רגישים גם לחומרים משמרים נוספים, למשל בשמפו לשיער וכו'? ואם כן, איך ניתן למצוא את המידע הזה ...

20/04/2015 | 17:08 | מאת: ד"ר קובי שדה

עלייך להגיע לבדעיקת אלרגיה חלחומרי שימור ולתרופות ואז נוכל לדעת לא בטוח שזו אלרגיה ל BAC זו רק השערה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה