אודם וגרד בעור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/03/2015 | 10:53 | מאת: נועה

שלום רב. לאחר הופעת כתמים אדומים על העור וגרד בכל מיני אזורים מתחלפים בגוף, (רגליים בטן ועוד), רופאת משפחה טענה שזו כנראה אלרגיה כלשהי, ונתנה לי כדורים כנגד זה. הם השפיעו לטובה, וכאשר הפסקתי אותם העיקצוצים והגרד חזרו. שאלתי היא האם לדעתך זו בטוח אלרגיה או שמא עליי לפנות גם לרופא עור? ודבר נוסף. האם התופעה הזו עלולה להיות מדבקת בצורה כלשהי? (מגע בעור, ומגע אינטימי וכולי...?) בתודה רבה, ובברכה. נועה.

29/03/2015 | 11:03 | מאת: ד"ר קובי שדה

אם העור חוזר לעצמו לאחר שדהפריחה נרגעת כאילו לא היה כלום..ץ. סימן שזו לא מחלת עור אלא אולי אלרגיה או משהו דומה ולכן פני אלינו או לכל מומחה לאלרגיה ולא, זה לא נשמע מדבק

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה