אלרגיה חוזרת לבן 5

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/03/2015 | 22:08 | מאת: נטלי

ד"ר שלום מזה מס' חודשים בני בן ה5 חוזר הביתה מהגן עם פריחה באזור הבטן והחזה שלעיתים גם מתפשטת לאזור השפתיים וגורמת לשפתיים מנופחות. היינו אצל אלרגולוג לפני כחודשיים שקבע כי מדובר בחרלת ואין טעם לבצע טסטים מיותרים ונתן דלורסטדין בסירופ במקרה של התפרצות. לאחרונה הילד חוזר כמעט מדי יום עם הפריחה ועם גירוד מאסיבי בגוף בנוסף מעבר לשפתיים מנופחות ניתן לראות גם שהפנים (הלחיים) מתנפחות אף הן. מה היית ממליץ לעשות ? אני לא רוצה לתת לו כל יום סירופ ומצד שני להעביר את הילד מלא טסטים שאין לנו שום כיוון זה גם לא לעניין ....תודה רבה מראש

27/03/2015 | 10:04 | מאת: ד"ר קובי שדה

לעיתים מדובר דווקא באלרגיה לאבק או פרטוות חיות מחמד וכדומה כמו כן לעיתים נובעת הפריחה מבעיות פנימיות ולא אלרגיות אך ממה שסיפרת גם איני יכול לדעת בביטחון שאין זו אלרגיה למזון בכל מיקרה אם התופעה ממשיכה פנו לבירור מחודש ומעמיק יותר ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה