אלרגיה באביב

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/03/2015 | 22:19 | מאת: קובי לוי

שלום רב ד"ר! בתקופה זו כל שנה אני מרגיש גירויים בחלל הפה באיזור שנמצא מתחת לאף ומעל הלוע ואז אני מתחיל לגעת באיזור עם הלשון עד שהגירוי מפסיק ואז לאחר יום בד"כ אני מתחיל להצטנן ואז זה עובר לאחר יום או יומיים (אני כבר עובר את התופעה הזו שבוע שלישי ברציפות) ברצוני לדעת מה גורם לכך ואיך אפשר למנוע את התופעה הזו או לטפל בה?

23/03/2015 | 10:36 | מאת: ד"ר קובי שדה

זו נשמעת אלרגיה טיפוסית ככל הנראה לצמח מסויים הפורח בתקופה זו פנה אלינו לבירור אלרגי ולייעוץ לגבי טיפול מתאים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה