אלרגיה לחומרים פלסטיים.

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/02/2015 | 16:16 | מאת: יוסף

שלום. לאחרונה עברתי מקום עבודה-מפעל פלסטיק שמעבד חומרים פלסטיים בטמפרטורות גבוהות. יש מקרים רבים שבהם אני חש צריבות בעיניים, התעטשויות רבות ונזלת מימית. האם יש קשר לתופעה ולעצם המגע עם חומרים פלסטיים?. תודה.

28/02/2015 | 20:36 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן, בהחלט ייתכן

28/02/2015 | 20:53 | מאת: יוסף

תודה. האם יש דרך לבדוק זאת-לאיזה חומרים הרגישות?, יש תרופות שיכולות לנטר את התופעה?, הבעיה הגדולה בנזלת שהיא גורמת לי לאף סתום, ואני שישן עם מכשיר CPAP, נמנע להשתמש בו בגלל האף הסתום. תודה שוב.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה