אלרגיה לסתימות לבנות בשינים?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/02/2015 | 15:48 | מאת: עדן

לפני יומיים הלכתי לרופא שיני לבצע החלפת סתימות כסופות בישנות בלבנות. ביום למחרת עוד הייתי בסדר. וביום אחרי זה, לקראת הערב, התחלתי פתאום להרגיש דופק גבוה, תחושה של לחץ בנחיריים, תחושה מוזרה בחלק האחורי של הפה, ותחושה כללית של בלבול וחרדה. התחלתי לחשוד שאולי יש לי את התגובה הזו מהסתימות החדשות שיש לי בשינים. אבל האם תגובה אלרגית היתה אולי מתחילה כבר ביום של הנחת הסתימות? הסיבה שאני שואלת היא מאחר וגם לפני שנה, כשהייתי אצל אותו רופ והחלפתי סתימה, יומיים אחרי זה, חוויתי את אותו תהליך מוזר. לקחתי תרופת אנטיהיסטמין של ילדים ואחרי שעהוחצי בערך, נרגע קצת. אשמח לשמוע את דעתך. תודה

28/02/2015 | 20:37 | מאת: ד"ר קובי שדה

לכאורה זה לא נשמע קשור לשיניים אך במידה וזה חוזר או מתמקד בפה פני לבירור אלרגי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה