IgE-Immunoglobulin E

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

25/02/2015 | 11:29 | מאת: דוריס

ד"ר שדה שלום, במסגרת ברור שנערך לבני בן ה 15 על ידי רפאת גסטרו בעקבות תלונות על כאב בטן בחילות וצרבות ,נמצאה תוצאה של 2405 E IgE-Immunoglobulin כשהטווח התקין הוא עד 170. שאלתי מה המשמעות של התוצאה הזאת,ומה צריך לעשות.. יש לציין כי בני סובל מנזלת כרונית 365 יום בשנה ,בעבר עבר ברור אצל אלרגולוג שמצא אלרגיה לקרדית אבק הבית,שער חתול ופריחת עצי זית. הוא לא מקבל טיפול נגד אלרגיה ,לאחרונה החל להשתמש במשאף לאף FLIXONASE NASAL SPRAY אודה לתשובתך דוריס

25/02/2015 | 11:50 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה בהחלט מדגים שהוא בעל נטייה אלרגית גבוהה מאד יכול להיות שהוא גם רגיש למזונות אם קיים חשד בהחלט חיזרו לבצע גם בירור לאלרגיה למזון ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה