Ige גבוה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

23/02/2015 | 22:48 | מאת: אירה

שלום בתי בת 15 עשתה בדיקת דם וige היה 450. שער הבדיקות תקינות.ברקע איבוד שמיעה פתאומי מלפני חודש.לא מצאו סיבה לאיבוד שמיעה ,מקבלת בטהיסטן.האם התרופה גרמה לעליית ige או יש קשר לige ואיבוד שמיעה.האם יש צורך לפנות לאלרגולוג? אין שילשולים ואין פריחה רק עור יבש במרפקים.תודה מראש

24/02/2015 | 20:30 | מאת: ד"ר קובי שדה

לעיתים אלרגיה הגורמת לנזלת ולגודש עשוייה לגרום גם לפגיעה בשמיעה - אך בד"כ זה הדרגתי אם קיים חשש לאלרגיה הרי שכמובן מומלץ לפנות לאלרגולוג

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה