חיסון תת לשוני

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/02/2015 | 08:20 | מאת: דין

שלום, האם ניתן לערבב מספר אלרגני אבקנים בתמצית אחת של החיסון התת לשוני? כמו למשל קרדית האבק עם אבקני דשא ועץ או שילוב של שניים מהנ"ל (לדוגמה דשא ועץ או קרדית ודשא)? מהי האפקטיביות של החיסון התת לשוני ביחס לחיסון בזריקות? כמה זמן נמשך הטיפול התת לשוני וכמה זמן לוקח עד שמרגישים שיפור משמעותי בנזלת האלרגית? האם הביטוחים הפרטיים מכסים את רוב העלויות של החיסון התת לשוני?

22/02/2015 | 10:30 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן ניתן לערבב האפקטיביות דומה הוא נמשך 3 שנים אך לאחר חצי שנה סביר שיהיה כבר שיפור תלוי באותיות הקטנות של הביטוח

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה