אלרגיה לבושם

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/02/2015 | 01:52 | מאת: דני

שלום רב הנני בן 29 בריא. במשך 12 שנה השתמשתי בבושם איסימיאקי והכל היה בסדר. לפני 8 חודשים פתאום התחילה לי אלרגיה לבושם בצווואר. פתאום אחרי 12 שנה! החלפתי מספר בשמים וכולם עושים לי אלרגיה דומה. ממה זה נובע והאם יש מה לעשות??? לפני שנתיים בערך עשיתי בדיקות טסט לעור ונמצא רגישות לניקל בנוסף אני אלרגי לכל דאודורנט בערך....

21/02/2015 | 21:19 | מאת: דני

האלרגיה מתבטאת בעור אדמומי שורף ומגרד

22/02/2015 | 10:29 | מאת: ד"ר קובי שדה

כדאי שתגיע לבצוע בדיקת אלרגיה לבשמים ותמרוקים - זה כנראה לא בוצע בבדיקה הסטנדרטית שעשית בעבר

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה