טפיל מתחת לעור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

31/01/2015 | 11:52 | מאת: יעל

שלום. יש אצלי שני חתולי רחוב עם תסמינים זהים של חוסר יציבות וניוון שרירים. אחד נמצא אצלי כבר חודש עם התסמינים והשני כשבועיים. לפני קצת יותר משבוע החל לי גירוד באיזור הרגליים, לאחר מכן החלו להופיע נקודות קטנות אדומות על העור. רופא משפחה אמר שמדובר בטפיל- לא סקביאס. מה שמוביל אותי לחשוב שככל הנראה התסמינים נובעים מטפיל. רופא המשפחה אמר לי להתייעץ עם הוטירינר. הויטרינר ביקש לברר עם רופא המשפחה. הטפיל התחיל ברגליים עם גרוד קל ומטפס למעלה. אתמול הגיע לגב עליון. והגרוד ברגליים הופך להיות מטריד מאוד עד בלתי נסבל. הנקודות ברווחים של סמ אחד בין נקודה לנקודה. אוכל לשלוח תמונה עם זה יעזור. האם תוכל לתת כיוון על מה מדובר ואיזה טיפול יתאים? תודה ושבת שלום תודה

01/02/2015 | 11:23 | מאת: ד"ר קובי שדה

בד"כ טפילי חתולים לא מדביקים בני אדם כלך שלא נראה לי שבכך זה קשור. איני מאבחן עפי תמונות אינטרנט אך במידה וזה לא חוף תגיעו אליי ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה