עקיצות?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/01/2015 | 20:22 | מאת: גלעד

שלום, לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מ"עקיצות" גדולות מאד, מגרדות שמרקמם קשה. יש לי בבית כלב וחתולה וקישרתי את זה לפרעושים, למרות שהכלבים נקיים ואף אחד אחר מבני הבית לא נעקץ. העקיצות מופיעות במקומות שונים בגוף, בעיקר בגב כף היד, בישבן ובכפות הרגליים. הרופא נתנה לי בזמנו תרופה בשם Desloratadine שעוזרת כאשר אני לוקח אותה לאחר שמופיעות העקיצות. אודה מאד לחוות דעתך.

01/02/2015 | 11:22 | מאת: ד"ר קובי שדה

ייתכן וזו בעיה אחרת ולא עקיצות - פנה לאבחון אלרגי קרא גם על "אוןרטיקריה" ותראה האם זה מתאים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה