אלרגיה כמובן

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/01/2015 | 18:47 | מאת: רויטל

אני בת 26 התברכתי ובבדיקות יצא שאני אלרגית לאבק ולבושם ועוד... אני סובלת מאוד מאוד ביום יום, העור שורף מגרד ואדום העיניים דומעות. גם להתקלח נהיה בלתי נסבל כי גם הבגדים יוצאים מכביסה עם ריח טוב.. שאלותיי הן: האם יש כדורים קבועים שאני יכולה לקחת ביום יום כדי להקל? אני לוקחת טלפלסט רק בהחמרה. שאלה נוספת היא שקשה לי לנשום מהאף כאילו לפעמים חסום ולא יוצא נזלת ואז אני עם כאבי ראש. זה קשור לזה?

01/02/2015 | 11:14 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן בהחלט נשמע שהכל קשור באלרגיה ובהחלט ניתן להרל על זה עם טיפול תרופתי מתאים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה