אדמומית בעפעפיים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/01/2015 | 22:46 | מאת: ליאורה

הופיעה אצלי פעמיים השבוע אדמומית חזקה על העפעפיים שמלווה גם בנקודות אדומות סביב העיניים וברקמות. הכל הופיע די בפתאומיות. נראה לי שזו תגובה אלרגית. האם זה מוכר? היתכן וזו תגובה לגירור שורש כורכום טרי? (אין זה שימוש ראשון בשורש זה) מה כדאי לעשות?

01/02/2015 | 11:13 | מאת: ד"ר קובי שדה

אם זה לא עובר מעצמו יש לגשת לקבלת טיפול - בד"כ בקרם רפואי מתאים שימי לב אולי זה קשור במשהו שנגעת בו אולי קרם פנים או איפור אם זה שב וחוזר פני אליי לבירור ואבחון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה