אודם תמידי שנראה מתחת לפני העור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/01/2015 | 22:08 | מאת: עומרי

מיזה תקופה שכפות הרגליים והידיים אדומות מאוד ומוכתמות , תופעה מאוד לא אסטתית שאני מרים את כפות הידיים הם מאסדות טיפה את האודם וחוזרות לצבע נורמלי כמו שאר היד , אזור החזה הצוואר והגב העליון נראים סמוקים , בזמן מקלחת הרגליים עד הירכיים נהיות אדומות ומעקצצות וגרד קל מורגש , עיניים יבשות ואדומות אשמח לתגובה זה כבר ממש מציק ולא אסטתי תודה !

01/02/2015 | 11:11 | מאת: ד"ר קובי שדה

תגיעי לבדיקה ייתכן וניתן להקל או לפתור את זה... אבל לא בטוח... צריך לראות מקרוב

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה