פצעים בפנים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/01/2015 | 21:29 | מאת: איריס

שלום, מזה כחודש לבעלי, יש פצעים אדומים בפנים. בעיקר באזור עצמות הלחיים. רופאת המשפחה המליצה על אנטיביוטיקה מיניציקלין וקרם טבע קורטן. הטיפול לא עזר. אחר כך, רופאת עור שראתה אמרה שזו תגובה אלרגית ונתנה טיפול של קרם בטאקרוטן, וכדורים טלפסט 180. לאחר כ- חודש של ניסויים וטעיות. אין שינוי ואף הפנים נראים פחות טוב. ומעט נפוחות. אשמח לעצה. תודה מראש.

24/01/2015 | 22:08 | מאת: ד"ר קובי שדה

העצה היא לפנות לרופא אלרגיה - מפה קשה לי לנחש ... זה רחוק מדי... (: צריך לראות את הפריחה והפצעיןם ולאבחן

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה