פריחה אודם וגירוד

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/12/2014 | 00:41 | מאת: חנה

שלום וברכה, זקוקה לייעוץ בעניין פריחה אשר התחילה מיום שישי בערב באיזור הצוואר חשבתי שזה עקב שרשרת והסרתי אותה אך היום הפריחה כבר קיימת באוזניים ומאחוריהן בעורף בצוואר המקומות מגרדים מאוד ואדומים מאוד התפשטו הנקודות כעור מגורה ואדמומי פחות מהצוואר אך עדיין, לחזה שדיים בטן בטן תחתונה ירכיים וזרועות ניסיתי להיזכר אם זה משהו חדש שאכלתי חשבתי אולי על גבינות קשות שנתנו לי לטעום אבל אין לי כל אלרגיה למוצרי חלב חשבתי אולי פריט לבוש כי אני רגישה מאוד למתכות לא אמיתיות או בדים לא נעימים כמו סוודר וכד אכן לבשתי של צמרי אך הסרתי אותו כשהגעתי לביתי והוא לא נגע לי ברגליים או זרועות רק צוואר בכל מקרה ניסיתי לקחת כדור קטנטן לאלרגיות כלליות שנקרא זיאלרגי והוא לא הקל על תחושת הגרד או הפחית את הסממנים להיפך עדיין האיזור חם מאוד ומגרד ותחושת עייפות מלווה עימו אך לא קשיי נשימה או חום חלילה אשמח מאוד לקבל ייעוץ בנושא מה עוד באפשרותי לעשות ולהקל חשוב לציין כי פה ושם מתפתח גרד בעקבות משהו כזה או אחר שאני לובשת אך עובר מיד לאחר פרק זמן קצר ואילו זו הפעם הראשונה שהמצב נראה כך ומחמיר אני בת 29 בריאה ופעילה מלבד אלרגיה מוצהרת למורפיום לא אלרגית לשום דבר או נוטלת כדורים קבועים רק גלולות יסמין בתודה מראש ובברכת חג אורים שמח ושבוע טוב

25/12/2014 | 19:37 | מאת: ד"ר קובי שדה

אני מקווה שהפריחה חלפה כבר אך עם עדיין לא פני ישירות למרפאת עור או אלרגיה ק/שה לייעץ רק עפי מה שכתבת מבלי לראות ולתחקר יותר בהצלחה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה