אלרגייה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/12/2014 | 08:43 | מאת: אביבית

שלום, אני בת 29,אני בד"כ בריאה, והשנה סבלתי מכל מיני תופעות כמו חולשות נשימה כבדה ועוד... ועשיתי בדיקת אלרגיות(עם מדבקות) ויצא שהייתה לי תגובה גדולה מאוד לניקל, ותגובה ברורה לקובלט. האלרגולוג אמר שאין קשר לתופעות הללו.אני עובדת בחצי משרה כצורפת, והאלרגולוג המליץ לי לעבוד על כפפות. רציתי להבין מהי הסיבה לכפפות- בעיקרון רק כשענדתי עגילים שהם לא מזהב אז היו לי דלקות, ובעור כשענדתי תכשיטים ממתכות זולות(כסף אין לי בעיה) לכן ההימנעות היא עקב כך שלא תיהיה לי תגובה בידיים(שעד היום עוד לא הייתה לי) או סיבה אחרת? בנוסף, הוא אמר לי שההמנעות עבורי צריכה להיות רק בעבודה, רציתי לקבל חוות ייעוץ נוספת. תודה ,אשמח מאוד לתשובתך!

18/12/2014 | 11:01 | מאת: ד"ר קובי שדה

נשמע לי שאת צודקת לגבי הכפפות. תיאורטית האלרגיה עשוייה לגרום גם לבעיות נשימה ומזה עלייך לחשוש כרגע ולך להגן על דרכי הנשימה צריך לברר ולהבין מדועה נשימתך כבדה האם זו האלרגיה ? בעיה אחירת ? אסתמה אלרגית סמוייה ? את מוזמנת למרפאתי לבירור

18/12/2014 | 11:40 | מאת: אביבית

תודה לך על תשובתך, אתה חושב שיש צורך לעבוד עם כפפות?.. והאם אמצעים כמו מסכה וונטה הם מספיקים?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה