הוספת חומרי טעם וריח לחומרים הקיימים במשאף

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/12/2014 | 21:32 | מאת: gaya

שלום , קוראים לי גאיה ואני לומדת במסגרת שיעור מדעים על הכנת תרופות ופיתוחן וכדומה.. לאחרונה נתנו לנו משימה להמציא פטנט בעולם הרפואה והנושא בו בחרנו לעסוק הוא אסטמה. יש לי מספר שאלות בנושא ואשמח אם תענו בהקדם האפשרי! 1. האם אפשר להכניס חומרי טעם וריח למשאף? 2. למה צורתו נקבעה כך והאם אפשר לשנותה? 3. איך החומרים הנמצאים במשאף מגיבים במגע עם חומרים אחרים? האם תכונותיהם משתנה והטיפול הוא פחות אפקטיבי? אשמח ממש אם תענו בהקדם בתודה , גאיה

18/12/2014 | 10:56 | מאת: ד"ר קובי שדה

1. תיאורטית אפשר אבל מעדיפים כמה שפחות כימיכלים שיחדרו לריאות 2. יש הרבה צורות לא רק צורה אחת והרבה טכניקות - המטרה שזה יהיה קל לשימוש ויעביר את החומר ביעילות המירבית לריאות תקראי על זה באתר : http://www.allergynet.co.il/Inhalers1.html 3. החומרים במשאף עמידים ובד"כ לא מגיבים עם חומרים אחרים ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה