אלרגיה כתוצאה מקרם רטאויט

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/12/2014 | 22:32 | מאת: גילי

שלום רב, אשמח מאוד מאוד לקבל תשובה בהקדם מאחר ואני בלחץ. לפני כ-4 ימים התחלתי להשתמש ברטאויט 0.025, יום כן יום לא. ז"א פעמיים עד כה. בפעם השלישית הרגשתי שהפנים ממש שרפו לי והתנפחו קצת אז מייד שטפתי.. לאחר כ-5 דקות. הפסקתי את השימוש לגמרי ואין לי כוונה לחזור אליו. השאלה שלי היא מתי תרד לי הנפיחות מהפנים, וגם נוצרו לי בעיגולים שמתחת לעיניים ממש קמטים עמוקים כאלה ובכלל יש תחושה שהעור במצב הרבה פחות יפה. מתי אשתחרר מההשפעה הזו ואם בכלל?? תודה רבה מראש.

16/12/2014 | 11:40 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה אמור לקחת עד שבוע במידה ואין שיפור חיזרי לרופא העור או לרופא אלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה