דן בן 19 סובל מאף סתום

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/12/2014 | 21:01 | מאת: סיגל

הי דן סובל מאף סתום מילדות. נושם רק דרך הפה ברוב המיקרים. אלא אם כן ניקה את האף עי סאונה של מים חמים שמאפשרת לו לקנות את האף. כמו כן הוא סובל מליחה בשנים האחרונות. ביקרנו אצל המון רופאים כולל ניתוח לפתיחת המעברים מחיצות והורדת הנפיחות. ביקרנו אצל רופא אלרגיה שלח איזה בדיקה לבדוק אם יש לו אלרגיה ויצא שלילי. קיבלנו אנטיביוטיקה מרופא אחד ומאחר כל מיני משאפים וספריים לאף בלי שום תוצאות. אפילו עברנו לגלוטון פרי וגם בלי דברי חלב למשך 3 חודשים ואין שום תוצאות. הלכו גם להומופאת שהביא לו צמחים וויטמינים ולא עזר. זה ניראה כמו נזלת יבשה שסותמת לו את האף ושהוא מנקה עם סאונה וריכוך הוא יכול לנשום לחצי שעה וזה חוזר עוד פעם ונסתם. כואב לי לראות אותו במשך שנים סובל. בבקשה אולי יש לך איזה כיוון אחר שאפשר לנסות. סיגל

16/12/2014 | 11:39 | מאת: ד"ר קובי שדה

במצבים כאלו י לחזור על בדיקת האלרגיה באופן מורחב יותר ולנסות טיפול אנטידלקתי עוד מידע באתר www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה