דקסמטזון ואנטיהיסטמין תקופה ממושכת

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/12/2014 | 11:55 | מאת: vbxent

לפני כחצי שנה הפסקתי לקחת תוסף תזונה לאחר שהתגלה על ידי הFDA כי קיים שם דקסמטזון ואנטיהיסטמין. לקחתי את התוסף במשך כשנה סך הכל. האם זה גרם לי נזק כלשהו? מה כדאי לי לעשות עכשיו? יש צורך לעשות בדיקות דם? חשוב לציין שתקופה של כמה חודשים אחרי שהפסקתי עם התוסף היה לי ריניטיס תקופה ממשוכת לעיתים.

16/12/2014 | 11:27 | מאת: ד"ר קובי שדה

אם לקחת אותו זמן ממושך מאד כמו שנה למשל כדאי לברר עם רופא המשפחה לקול בצוע בדיקת צפיפות עצם פרט לכך לא צריכה להיות בעייה איך קראו לתוסף זה ??

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה