עיצוב מזרק אפינפרין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/11/2014 | 00:17 | מאת: טל

שלום! שמי טל ואני סטודנטית לעיצוב תעשייתי בבצלאל. במסגרת הלימודים, אני מעצבת מכשיר ידידותי יותר להזרקת האפינפרין. אשמח מאד לשמוע את חוויותיכם מהשימוש במזרק, באופן אישי או בסביבתכם. - כמה פעמים יצא לכם להשתמש במזרק? האם הזרקתם לעצמכם או למישהו אחר? - איך היית מתאר/ת את השימוש במזרק? - באילו קשיים נתקלתם במהלך השימוש? - האם אתם נושאים אתכם מזרק באופן קבוע? במידה ולא, מדוע? אעריך מאד כל תשובה אפילו חלקית! תודה רבה, טל.

27/11/2014 | 10:05 | מאת: ד"ר קובי שדה

מציע שתכתבי את השאלה בפייסבוק בדף שלי של אסתמה ואלרגיה : https://www.facebook.com/alergynet שם יש לי הרבה מטופלים שאוכל לעשות להם שיתוף לפנייתך

08/12/2014 | 06:09 | מאת: אמא לאלרגים

אני אמא לשני אלרגיים ונושאת אותו צמוד אליי ולילדים. למה הוא לא יכול להיות בגודל של האטרופין (כמו במסיכות אבכ ) ממש בגודל אצבע. אבל זה מושלם שיש לו צבעים בולטים שמוצאים אותו בתי בקלות בתוך הבלאגן. ומושלם שיש לו עוד אריזה קשיחה שקופה שמונעת תאונות

08/06/2015 | 00:26 | מאת: איתי

הי יש לי הרבה מה לשתף בנושא, אשמח אם תוכלי לחזור אלי לטלפון 0543321269 איתי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה