אלרגיה לאלכוהול

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/11/2014 | 11:36 | מאת: ליעם

ד"ר שדה שלום רב, לפני מס' שנים התחלתי לסבול מאלרגיה לאחר שתיית אלכוהול. בתחילה חשבתי שמדובר בתגובה למשקה ספציפי אך לאחר ניסיונות רבים (של מגוון משקאות) הבנתי כי מדובר בתגובה אלרגית. התגובה מתאפיינת באודם בפנים המלווה בתחושת חום. האם יתכן שהאלרגיה "צצה" פתאום? האם ניתן לעשות משהו בנדון? האם יש סכנת חיים בשתיית האלכוהול? בתודה מראש, ליעם

25/11/2014 | 21:01 | מאת: ד"ר קובי שדה

אלרגיה יכולה לצוץ פתאום ייתכן וזו אלרגיה לחומרי שימור שבמשקאות זה בד"כ לא מסוכן אלא למשל אם קיימת גם אסתמה פנה לבירור במרפאת האלרגיה להתראות

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה