אלרגיה לנוצות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

23/11/2014 | 19:40 | מאת: טליה

לפני כארבעים שנה, אובחנתי לאלרגית לנוצות. מסקרו אותי לדעת מה החומר בנוצור שגורם לאלרגיה?

23/11/2014 | 19:56 | מאת: ד"ר קובי שדה

חלבונים מסויימים את שמם איני יודע ... אם כי אני מהמר שאינך אלרגי - פעם היו אומרים זאת הרבה ללא ביסוס בד"כ כ

23/11/2014 | 20:33 | מאת: טליה

אני יודעת שבעבר כולם כמעט אובחנו לאלרגיות האלו.. אולי באמת אני צריכה לרענן קצת את הבדיקות' בסוף אגלה שאני אלרגית ליילו סנסט או משהו כזה... שאלתי כי היום לבשתי מעיל מפוך אווזים וטיפטפתי כמו ענן בחורף... ואז נזכרתי באבחנה...

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה