פריחה או עקיצות?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/11/2014 | 11:40 | מאת: תום

שלום. אני גרה בפריז ובימים האחרונים יש לי כמו פריחה או עקיצות מגדרות ומציקות מאוד. זה מרגיש כאילו זה מתפשט, אך לא באופן עקבי ממקום למקום: יש לי בצוואר ואז ברגליים ואז בירך ואז בבטן וכו. בהתחלה חשבתי אולי מדובר בפשפשים - אבל אני פשוט לא מוצאת שום עדות לקיומם של כאלו בביתי. חשבתי בהתחלה שזה עקיצות כי כשזה מתחיל לגרד זה עדיין לא אדום וזה מתבטא בנקודה ממש קטנה קצת בולטת. שאלתי: האם זה יכול להיות סוג של פריחה מסוימת אשר מתפתחת כמו עקיצות קטנות בכל הגוף? הגיוני שדבר שכזה יהיה פריחה? תודה רבה

17/11/2014 | 22:49 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה נשמע כמו URTICARIA עשי גוגל וחפשי תמונות ומידע ופני למומחה לאלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה