נפיחות באזור הפנים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/11/2014 | 00:26 | מאת: אלכס

קובי שלום, הנני סובלת מתגובות אלרגיות לסוגי מזון שונים (בעיקר מוצרי חלב ודגים) מזה 8 שנים לערך. תחילה הופיעו האלרגיות כגרד קשה באזור הרגליים (4 שנים) לאחר מכן נעלמו הגירודים הקשים ברגליים והופיעו הם באזור הידיים. בשנה האחרונה, אני סובלת בעיקר מנפיחות באזור הפנים, בפרט בעיניים, וגרד באזור הידיים כבר כמעט ולא קורה. ובכן, מה לדעתך קורה כאן? :) בתודה מראש, אלכס.

17/11/2014 | 22:47 | מאת: ד"ר קובי שדה

מי אמר לך שזה בגלל דגים חלב או מזון אחר ? לי זה לא נשמע ככה.... פנה לבירור אלרגולגי מסודר אתה מוזמן למרפאתי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה