פריחה חוזרת בצאד שמאל על החגורה של הגב ובחזה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/11/2014 | 20:39 | מאת: lee

לפני כשבוע היתה לי פריחה לא מגרדת בשני צידי הגוף וקצת על החזה בצדדים זה עבר והיום שוב יש לי פריחה בצד שמאל על הגב ובצידי החזה . לפני שנה סיימתי טיפולים של לימפומה האם יש לפריחה קשר למחלה ??? או שזה יכול להיות אלרגיה למשהו ?? זה לא שלבקת חוגרת כי אין לי כאבים אודה לתשובתך המהירה מאוד מודאגת

17/11/2014 | 22:46 | מאת: ד"ר קובי שדה

תיאור הפריחה שמסרת ממש מוגבל ואינו יכול לתת לי אפילו קצה חוט לאיבחון פנה ישירות למרפאתי או לכל רופא מומחה בתחום

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה