אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

13/11/2014 | 14:41 | מאת: דורון

שלום ד"ר. אני סובל מאלרגיה שמפריעה לי מאוד בחיי היום יום. שהתסמינים שלה שיעול חזק מלווה בנזלת שקופה כמים ,בזמן ההתקף אני לוקח טלפסט ונזוקורט. שאלתי היא האם אלרגיה קשורה למערכת חיסון חלשה ,ואם כן חיזוק מערכת החיסון במצבי זה יכול לעזור דהיינו להעלים את תסמיני האלרגיה. תודה מראש דורון.

17/11/2014 | 22:44 | מאת: ד"ר קובי שדה

בעייתך קשורה קודם כל באלרגיה - ועלייך למצוא למה אתה אלרגי ובכך תוכל לקבל טיפול מתאים קיימים שיטות שונות לחיזוק המערכת החיסונית כולל למשל פרוביוטיקה וויטמינים שונים פנה אליי או לכל רופא מומחה לאלרגיה לבירור וטיפול

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה