אלרגיה לעקיצות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

12/11/2014 | 21:45 | מאת: דנה

היי, יש לי תגובה אלרגית לעקיצות יתושים כבר כמה שנים. העקיצות מתנפחות למימדיי ענק, מגרדות, כואבות וחמות. אני תוהה האם זה אומר שאני אלרגית בהכרח גם לעקיצות דבורה? עשיתי בדיקת rust לאחרונה ולא הופיעו דוגנים לעקיצת דבורה אבל אני מניחה שזה בגלל שמעולם לא נעקצתי ע"י דבורה.. אני מפחדת שאם יקרה ואעקץ ע"י דבורה התגובה תהיה חריפה יותר. הרופא רשם לי כדורי טלפסט לכל מקרה שאני מרגישה איזושהי תגובה אלרגית, האם הכדורים האלו יעזרו במקרה ותהיה לי תגובה אלרגית לעקיצת דבורה? תודה רבה.

17/11/2014 | 22:40 | מאת: ד"ר קובי שדה

אין לך מה לחשוש יותר מכל אדם אחר ... להפך הבדיקה מראה שאת מוגנת

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה