התקפי אסטמה תדירים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

30/10/2014 | 05:05 | מאת: דובה כהן

בזמן האחרון אני סובלת מהתקפי אסטמה קשים . השתמשתי בונטולין = משאף ובהתחלה זה עזר מיידית . זה עדיין עוזר אבל ככל שאני ממשיכה לקחת טווח הזמן בין התקף להתקף קטן כיום הגעתי למצב שכל שעתיים אני לוקחת שאיפה. בלילה זה מלווה בשיעול יבש . א. האם זה מסוכן לקחת בטווחים כל כך קרובים מן המשאף? ב. לאחר כל שימוש במשאף מתחיל שיעול יבש מלווה בכיח יבש . תודה מראש

01/11/2014 | 20:09 | מאת: ד"ר קובי שדה

עלייך לפנות בהקדם אפשרי אלינו או לפחות לרופא המשפחה ולשדרג את הטיפול ולבצע בירור למה זה קורה לך טיפול יומיומי ותכוף בונטולין אינו הפתרון !

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה