אורטקריה במשך שבוע ללא שיפור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/10/2014 | 11:30 | מאת: אורטיקריה

שלום וברכה, מזה שבוע אני עם אורטקריה שבאה והולכת, כולל כתמים אדומים מגרדים באזורים שונים, ונפיחות בפנים. רופאת המשפחה נתנה לי טיפול בפרידנזון- סטרואידים עם הדרגה במינון וכדורי טלפס בינתיים הורדתי מינון במשך השבוע אבל האלרגיה ממשיכה להופיע ואין כל שיפור, ממה ששמתי לב כמה שעות לאחר נטילת הכדורים נעלמת האלרגיה וביום הבא מופיע שוב עד לנטילה הבאה של הכדורים, בנוסף הכדורים גורמים לי לטשטוש פגיעה בריכוז וישנוניות שמפריע ממש בתפקוד היומיומי, מה ניתן לעשות? אודה לתשובתך מהר

30/10/2014 | 13:02 | מאת: אורטיקריה

רציתי להוסיף שביצעתי בדיקות דם והיום קיבלתי את התוצאות יש בנתון C-Reactive Prot. ערך גבוה 24 כאשר הערכים התקינים הם 0-5 מה זה אומר?

01/11/2014 | 20:08 | מאת: ד"ר קובי שדה

לעיתים נובעת הפריחה מזהום סמוי ולכן אולי ה CRP הגבוה עלייך להגיע לרופא מומחה כמוני למשדל כדי לעשות סדר בטיפול ולתת לך תרופה מתאימה ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה