מקור אלרגיה לא ברור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/10/2014 | 07:57 | מאת: ליאת

שלום רב, לפני כ 3 שבועות לקחתי מוקסיפן, ושבוע לאחר מכן הופיעה לי פריחה על כל הגוף. טופלתי 10 ימים בטלפסט +3 ימים בסטריאודים ללא כל שיפור אתמיל הייתי במרפאת אלרגיה ושם נאמר לי שאין טסטים לתגובה מאוחרה אלא רק באמצעות תגר. מה ניתן לעשות כדי לברר את מקור האלרגיה? האם הגיוני שאני צריכה לקחת שוב את המוקסיפן כדי לאשר שאני אלרגית לזה?

01/11/2014 | 20:06 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה לא מדוייק.... יש בדיקות ממספר סוגים ורק לאחריהם מחליטים על לנסות ולתת מוקסיפן - לא מנסים סתם כך.. פני אל מרפאתי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה