חיסון כלבת

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/10/2014 | 07:50 | מאת: רמי

שלום רב, אני שוהה כעת בויאטנם וננשכתי ע"י עכבר בעת שהותי על אחד האיים. יש לציין, כי זה היה כירסום קל, כמעט כמו עקיצת יתוש עם מעט דם שנחשף אולם לא טפטף (כמו שריטה). פניתי למרפאת חירום והתחלתי סדרת חיסונים כנגד כלבת. אציין, כי הנני מחוסן כנגד טטנוס מהצבא. קיבלתי 2 זריקות ועליי לקבל את השלישית ביום שישי הקרוב- 24.10.14. בתאריך זה אשהה באזור ללא מרפאה מערבית, אך בכל זאת יש שם רופא או בי"ח שמחזיקים בחיסון השלישי.עומדות בפניי 3 אפשרויות: לקבל את הזריקה במקום נידח זה במועד, להמתין יומיים עד ליום ראשון, שם אשהה בעיר מרכזית בעלת מרפאה מערבית מסודרת, כלומר לקבל את הזריקה ביום התשיעי לחשיפה במקום היום השביעי או לשבש את הטיול ופשוט לסוע היישר לעיר המרכזית? אציין, שאת 2 החיסונים הראשונים קיבלתי במועד. תודה רבה!

21/10/2014 | 07:53 | מאת: רמי

עוד יש לציין, כי במרפאה בה קיבלתי את החיסון הראשון, הרופאה אמרה שלא כדאי לדחות ביומיים את החיסון ה3 ומצד שני, בחיסון השני הרופא אמר שאין שום בעיה לדחות כל עוד כל חמשת החיסונים ניתנו באותו חודש ואין צורך לשנות מהטיול

22/10/2014 | 11:26 | מאת: ד"ר קובי שדה

יש מספר סוגים של חיסונים וההמלצות לגביהן שונות - שמע לעצת הרופאה שם

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה