אלרגיה ורגישות לחלב בתינוקות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/10/2014 | 07:27 | מאת: עומר

שלום, בתי תינוקת בת 8 חודשים היתה בהנקה מלאה עד גיל חצי שנה, ומאז ניסינו לתת לה תמ"ל. כמויות מעל 120מ"ל היא הקיאה. באחת ההקאות האיזורים בהם נגע הקיא פנים והצוואר נותרו סימנים אדומים, ומאז אנו נותנים רק כמויות קטנות - 60 מ"ל ביום, ולא כל יום. 1. האם יש בדיקות שניתן לבצע על ילדים מתחת לגיל שנה כדי לאבחן מה הבעיה? רגישות לחלב? אלרגיה? 2. האם יש להמשיך לנסות לתת לה כמויות קטנות של תמ"ל או להפסיק בינתיים? תודה.

22/10/2014 | 11:10 | מאת: ד"ר קובי שדה

מי שבאמת אלרגי לחלב לא יכול לשתות 60 מ,ל פורמולה ... אז אם היא שותה זאת ללא כל תופעות לואי כלשהן סימן שהיא אינה אלרגית בכל מקרה אם בכל זאת קיים חשד לאלרגיה הרי שהבדיקה היא קלה וניתן לצוע בכל גיל במרפאתי קראו עוד על אלרגיה ב: www.allergynet.co.il ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה