התקף אלרגיה לא ברור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/10/2014 | 16:25 | מאת: אלי

אשתי, בת 41 התחילה להתעטש לדמוע ולסבול מנזלת וגירוי בגרון בבת אחת בזמן חופשה במלון לפני שבוע, לאחר יומיים ללא שיפור קיבלה זריקת קורטיזון, כדורי טלפסט ( לעשרה ימים, עדיין לוקחת) יום לאחר מכן לאור החמרה נוספת קיבלה סטרואידים (לשלושה ימים-סיימה טיפול). למשך יום אחד בערך נדמה שהיה שיפור קל אך לאחר מכן כל הסימפטומים חזרו ועד עתה ללא שיפור. החופשה הייתה באילת וחזרנו למרכז הארץ לפני 3 ימים כך שהנחנו שאם מקור האלרגיה היה במלון או בסביבה האלרגיה תעבור במרכז. היא מתעטשת מתוך שינה הפנים מעט נפוחות וכאמור סובלת מזלת ודמעות ללא הפסקה. מה עושים ???

19/10/2014 | 18:57 | מאת: ד"ר קובי שדה

משדרגים את הטיפול (אבל בלי סטרואידים !) פנו למרפאתי או לכל מרפאת מומחים לאלרגיה פרטים: www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה