אלרגיה לאבק, סינוסיטיס ופוליפ

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/10/2014 | 21:22 | מאת: בת

שלום רב, גילו לי אלרגיה לקרדית האבק, עצי בראש וזית וחתולים לפני 7 שנים. הייתי אצל רופא אלרגיה רק פעם 1 בחיים שלי. אני מטופלת קבוע אצל רופאת אא"ג עם ספרי סטרונאזAQ וטלפסט 180מ"ג כבר כמעט 6 שנים. בלי הפסקה. בזמן האחרון יש לי החמרה מסויימת עם הנזלת. עקב כאבים מעל עין שמאל וכאבי ראש עשו לי CT ומצאו אצלי ציסטה בסינוס הפרונטלי השמאלי בגודל 2-3 ס"מ, פוליפ רקמתי במאטוס האמצעי מימין ואיזושהי התעבות רירית בגת הלסת משמאל ואמרו לי שיש מצב לסינוסיטיס כרוני. המליצו לי לעשות ניתוח FESS מורכב בגלל מעורבות סינוס ספנואידלי. ולא לגעת בציסטה עקב המיקום המסובך. האם זה לא נוצר הכל בגלל האלרגיה שלי וגם אחרי הניתוח זה יחזור לקדמותו? האם יש צורך בניתוח FESS? כדאי לי לעשות משהו עם הציסטה? אני חייבת לציין שהכאבים שבגללם הלכתי לCT היו מזיהום של הציסטה וגם הייתה לי הפרשה דמית בזמן טיפול כפול של אנטיביוטיקה. כן יש לי כאבי ראש - אך אינני בטוחה אם זה קשור. אני סובלת הרבה מכאבי ראש כבר כמה שנים טובות. גם באזור המצח וגם בשאר המקומות. אשמח מאוד לחוות דעת המקצועית, תודה רבה מראש, חג שמח בת

19/10/2014 | 18:55 | מאת: ד"ר קובי שדה

אשמח לתת חוות דעת מקצועית... אבל זה ממש לא מקצועי הדיאלוג הזה בפורום .... (: אין ספק שהשאלות שלך הן במקום פני למרפאתי ואשמח לעזור פרטים: www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה