אלרגיה לקנים למיניהם

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

13/10/2014 | 21:22 | מאת: יוסף

אני בן 34, יש לי בעיות שונות של אלרגיות ואסתמה (לא ערכתי בדיקה מקיפה אך ידוע לי מאז הצבא שיש לי תגובות אלרגיות רבות, הגורמות בעיקר לנזלת ואסתמה). שמתי לב לבעיה ספציפית שרציתי להבין יותר לגביה - נראה לי שאני מגיב לא טוב לצמחים שהייתי מכנה אותה "קנים יבשים" - קוצים, חציר, 'סכך נצח'... אשמח לדעת אם ידוע לך על אלרגיה מסוג כזה, ואם יש כיוון מסוים שכדאי לבדוק (אני מתכוון לעשות מתישהו בדיקה יותר מקיפה על עצמי, ורציתי להיערך בהתאם) תודה, יוסף

19/10/2014 | 18:52 | מאת: ד"ר קובי שדה

ייתכן וזה מה שקרוי גם "קדחת השחת" אלרגיה קלאסית למיני צמחים המפזרים את אבקניהם בעת הפריחה וכדומה הבדיקה ניתנת לבצוע במרפאתי או בכל מרפאת מומחים לאלרגיה תוכל לקרוא על כך ב www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה