אלרגיה לחלב

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

30/09/2014 | 13:16 | מאת: עדי

השאלה: ביתי בת השנה כנראה אלרגית לחלבי. וזאת גילינו, שכאשר אנחנו מביאים לה לדוגמא: רבע קוביית שוקולד או ביס קטנטן של לחם עם גבינה, היא מגיבה טוב. שזה אומר שלא קורה כלום ברוך ה'. אך כאשר הבנו לה מינון קצת יותר מוגבר של כפית קוטג' או רבע וופל עם שוקולד חלבי, אז היא התחילה להתנפח בעניים ובשפה העליונה. מיד הבאנו לה פנסטיל ותודה לה' האדמימות והנפיחות ירדה לאט לאט בתוך יומיים שלושה. השאלה שלי היא: האם לפי זה שרואים שאם מביאים לה ביס קטנטן ביותר של חלבי, זה אומר שזה יעבור לה בעתיד הקרוב? ומה זה אומר לגבי היום? האם לנסות לתת לה במינון קטנטן כל פעם בכדי שהגוף יתרגל? או שבשום אופן לא לתת כי בכל פעם שניתן לה זה בעצם יגרה לה את הגוף? (זה מה ששני רופאים שונים אומרים)

03/10/2014 | 09:02 | מאת: ד"ר קובי שדה

עליכם לפנות למרפאת האלרגיה לאבחון והדרכה - זה עלולה להיות אלרגיה מסוכנת שתתפרץ לפתע קראו על אלרגיה למזון ולחלב באתר שלי www.allergynet.co.il עד להערכה שלנו אל תתנו לה שום דבר עם חלב ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה