אלרגיה לחום של מגבר מנורות/ריח שיוצא ממנו?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/09/2014 | 20:07 | מאת: motix

קניתי מגבר מנורות (מגבר לגיטרה) כמו של פעם, יוצא ממגברים כאלה חום, ריח מוזר כזה של אלקטרוניקה נשרף, כולם מרגישים ויודעים את זה אבל זה לא מפריע להם. ישבתי איתו וניגנתי שעה- שעתיים בחדר. חצי שעה אחרי שסיימתי נהיה לי חום, פתאום נהיתה לי צמרמורות בכל הגוף והתחלתי לרעוד מקור. עבר לי קצת אחרי יום (לא לגמרי) ומרב ההתלהבות העברתי אותו לסלון וניגנתי בסלון (יותר גדול). דפק לי את המוח שוב וכבר יומיים מתפוצץ לי המוח. לפני שנה דוד שלי הביא לי גם מגבר מנורות ישן ועשה לי בדיוק אותו דבר! הדלקתי מזגן כשניגנתי והשארתי חצי חלון פתוח. אולי בגלל זה. השילוב של מזגן וחום של המגבר? לא הגבהתי יותר מידי אז זה לא בגלל משהו שקשור לגובה של דציבלים. בדקתי ולאף אחד בעולם אין את הבעיה הזאת! בפורומים של כלי נגינה צוחקים על הרעיון. האם יש אלרגיה לדברים כאלה? אני אלך לרופא אבל אשמח אם תפנו אותי למידע ותענו לי.

29/09/2014 | 20:14 | מאת: motix

נובע מזפת, פלסטיק, שנשרפת/מתחממת או משהו כזה. המגבר חדש וניגנתי גם על אחד ישן מלפני 20 שנה ושניהם עשו לי את זה.

29/09/2014 | 22:21 | מאת: ד"ר קובי שדה

ייתכן ויש לך רגישות גבוהה / רגישות יתר לריחות - לעיתים זה נובע מאלרגיה כללית לאו דווקא לריח המגבר פנה אלינו לבדיקה וייעוץ www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה