אסתמה קשה וחדרי מלח

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/09/2014 | 09:33 | מאת: קראוסית

שלום לכולם, אני סובלת מאסתמה כל החיים ובחיים זה לא היה ממש מפריע באורך החיים שלי. לעומת זאת, הילדים שלי ממש סובלים מקוצר נשימה פתאומיות. המליצו לי על חדרי מלח ועל האפשרות לקנות מאוורר מלח לבית אשר יוכל לעזור להם במצבים שאני לא בבית. אשמח להמלצתכם, תודה.

28/09/2014 | 09:52 | מאת: ד"ר קובי שדה

אין כל עדות שחדרי מלח עוזרים - נהפוך הוא יש חשש מהחמרה באסתמה או מהדבקות בזהומים - אין תקן או פיקוח על החדרים הללו על איכות וריכוז המלח או על המנעות מהדבקות של שחפת או חיידקים אחרים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה