אלרגיה חריפה מאוד לעקיצות יתוש אצל תינוק ופעוט

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

23/09/2014 | 09:08 | מאת: eli99

שלום רב, לבני בן ה -3 ישנה תגובה חריפה מאוד לעקיצות יתוש. כל עקיצה מתנפחת (כמו גבעה קטנה מעל מפלס שכבת העור) והיא גם גדלה למיימדים של כ- 2-3 ס"מ קוטר יחד עם מוגלה. כל זאת מלווה בכאבים, שריפה וגרד. ניסיתי הכל, אפלומיצין, אלוקום, היקומיצין(כאשר יש זיהום), פניסטיל, קלמין, משחת אבץ וכו'... כמובן שאני מורחת לו כל ערב אלתוש (לעיתים טבעי לעיתים לא) ויש אצלנו בבית רשתות אך בכל זאת כאשר נעקץ הוא חווה סבל רב. 1. מה ניתן לעשות? האם יש איזושהי משחה אחרת שלא ניסיתי? 2. האם עלי לדאוג מעקיצות דבורים / דבורים וכו'? תודה רבה רבה וחג שמח,

23/09/2014 | 10:05 | מאת: ד"ר קובי שדה

קראי על כך באתר שלי: http://www.allergynet.co.il תמצאי שם מאמר על הנושא בכל מקרה יש בהחלט משחות טובות יותר ממה שהזכרת ולא, אין קשר ישיר לעקיצות דבורים - אבל כמובן להזהר...

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה