אלרגייה לכלבים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/09/2014 | 23:56 | מאת: ויטלי

שלום ד"ר, שמי ויטלי ואני אלרגי לבעלי חיים מגיל ילדות. חלום גדול מאוד שלי זה לאמץ כלב. אני מודע לגזעים ההיפואלרגניים כביכול, אבל לא מעוניין באחד כזה. האם יש דרך להפתר מהאלרגיה הזאת?

23/09/2014 | 10:04 | מאת: ד"ר קובי שדה

אלרגיה לכלבים היא יחסית נדירה, ייתכן שאתה לא אלרגי אליהם (?) האם עברת בדיקה ? בכל מקרה יש אפשרות לקבלת חיסונים לאלרגיה לכלבים (ולאו דוקא בזריקות) פנה למרפאתי ובהתאם לבדיקה אוכל לייעץ לך ספציפית

23/09/2014 | 10:10 | מאת: ויטלי

האלרגייה היא גם לחתולים. כל פעם שאני בבית עם חיית מחמד אני מתחיל לקבל גירוד בעיניין, קוצר נשימה, צלילה שריקה בנשימה גירוי בגרון ובזקן ועוד

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה