כאבים לאחר צריכת יין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/09/2014 | 14:34 | מאת: מתן

שלום לאחר שתיית יין אני חש בכאבים פנימיים בכתף והזרוע הימנית (הרגלי צריכת היין שלי הם אחת לחדשיים שלשה +-, אני כבר עוקב אחר התחושה הזו כמה פעמים, בפעם האחרונה שתיתי כ100 מ"ל בערב ועוד כ100 בבוקר, הכאבים הופיעו בלילה לאחר מכן, כ24 שעות מהשתייה הראשונה, למשך כשלוש שעות). ידוע על תופעה כזו? מה זה אומר? איזה טיפול יש (אם יש)? תודה מראש

23/09/2014 | 09:59 | מאת: ד"ר קובי שדה

אין לכך הסבר רפואי ... הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שהכאב מופיעה עקב שינה לא בריאה ולחץ על הכתף והשרירים - אולי בעקבות השפעות האלכוהול

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה