אלרגיה לטחינה?....

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/09/2014 | 22:13 | מאת: יסמין

ד"ר קובי שדה שלום רב שמי יסמין בת 26. בשנה האחרונה בלבד כתגובה לאכילת חומוס, טחינה ומאכלים מסוג זה אני חשה נפיחות חזקה בלשון, אודם ויציאה של פצעים מסביב ללשון. לעתים גם תחושת שריפה. יש לציין שכעבור 5 דקות זה עובר. רציתי לשאול את דעתך המקצועית בעניין זה (מה זה יכול להיות, ומהם הסיכונים)כיוון שתחושות אלו חדשות לי וטחינה וחומוס אכלתי כל חיי זה מעולם לא קרה. האם עליי להפסיק לצרוך מזונות אלה לחלוטין או להפחית אותן בתזונה שלי... תודה יסמין :)

20/09/2014 | 10:45 | מאת: ד"ר קובי שדה

אלרגיות למזון עלולות להיות מסוכנות מאד ולעיתים זהו הסימן הראשון להן לכן פני למרפאת האלרגיה / אליינו ובצעי בירור וייעוץ בנתיים הימנעי ממזונות אלו

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה