אלרגיה לאבק

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/09/2014 | 21:20 | מאת: י.

שלום! אני סובל מאלרגיה לאבק. אני עובד בתחום נקיון עם שואב אבק . אני מתעטש הרבה.חש גירוי בלוע ויש נזלת נוזלית. התסמינים מופיעים לסרוגין (לאחר התקף יכולה להיות הפסקה של כשבועיים). השאלות שלי הם: 1.האם אתה ממליץ להפסיק לעבוד בשל היותי אלרגי? (האלרגייה בכל זאת לא מופיעה ממש כל יום) 2.אם אני אמשיך לעבוד בסביבת עבודה עם הרבה אבק יכולה להיגרם לי אסטמה? מה הסיכוי לכך? תודה

20/09/2014 | 10:42 | מאת: ד"ר קובי שדה

אם אכן הוכח שאתה באמת אלרגי לאבק הרי שקיים סיכון להחמרה במצבך עם הזמן וגם התפתחות אסתמה בלתי אפשרי לקבוע את אחוז הסיכון - אך בהחלט רצוי לעבור לעבודה אחרת - תוכל לקבל מאיתנו חוות דעת לביטוח הלאומי ולמעסיק שלך ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה