ספריי סטרונאז ולחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/09/2014 | 06:32 | מאת: אור

שלום, אני סובלת מאלרגיות, הרופא החליף לי את הטיפול בספריי רינולסט בספריי סטרונאז. קראתי שאחת מתופעות הלוואי עלולה להיות עליה בלחץ תוך עיני. אובחנתי לפני כשנה ב PDS - "תסמונת פיזור פיגמנט" הגורמת ללחץ תוך עיני גבוה (מבדיקות אכן הלחץ שלי גבוה אך לא מדי). האם כדאי להמנע משימוש בסטרונאז? תודה רבה

20/09/2014 | 10:40 | מאת: ד"ר קובי שדה

בד"כ מדובר בתופעת לואי נדירה - אך כיוון שאיני יודע עד כמה חמור מצב העיניים שלך מוטב תעשי עם תתייעצי גם עם רופא העיניים שלך

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה