טיפול באלרגיה לחתולים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/09/2014 | 01:47 | מאת: סטודנט לרפואה

שלום, לאחר נזלת ושיעול של שנים, אובחנה אצלי ע"י אלרגולוגית אלרגיה לחתולים על בסיס בדיקות הדם לIGE סגוליים שיצאו גבוהות, בדיקת תפקודי ריאה יצאו תקינים. האם הנ"ל מספיק לאבחנה? האם ניתן לשלול אסטמה? שאלה נוספת- הרופאה לא המליצה על חיסון אלא על תרופות פומיות יקרות-מהן יתרונן מלבד הזמינות? כיצד ניתן להשיג חומר קריאה נוסף בנושא? האם החיסון אינו יעיל דיו? תודה רבה.

14/09/2014 | 12:40 | מאת: ד"ר קובי שדה

הרופא אולי מצאה שאתה אלרגי לחתולים אבל אין בכך לא לאשר ולא לשלול אסתמה יש אלרגיים שהם גם אסמתטיים ויש כאלו שאינם.... החיסון לאלרגיה עורך כ 3 שנים ולכן יש לךהתחיל בטיפול תרו]פתי לפני או במקביל לחיסון , מה גם שהלחיסון לא מצליח לתת מענה ב 100% סוג התרופה תלוי בחומרת וסוג התסמינים ובתדירותם (האם יש לך חתול בבית למשל...) התרופות לא אמורות להיות יקרות !! קרא עוד על כך ב"האריסון" (סתם... לא תמצא שם שום דבר...) גלוש באתר שלי תמצא שם הסברים רבים: www.allergynet.co.il בהצלחה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה